Zielswijzer

Ervaringen in je dagelijkse leven of in je relatie(s), gebeurtenissen die je overkomen of die je zelf in de hand hebt, zijn voortdurend richtingwijzers die een andere wending kunnen geven aan de levensrealiteit die je nu kent. Situaties/crisissen die je balans of je welzijn verstoren zijn een inwijding tot zelfkennis. Ze maken je duidelijk dat je altijd kansen hebt om keuzes te maken voor het realiseren van je zielsgeluk. Kansen om om te gaan en betekenis te geven aan dagelijkse stemmingen zonder oordelen en veroordelen van jezelf, zonder goed en fout, zonder bezig zijn met schuld. Je krijgt wat je nodig hebt om te groeien. Te lang klagen over wat je is aangedaan is zonde van de tijd, net zoals benauwd zijn over wat nog zou kunnen gebeuren. Jezelf zijn kan betekenen dat het nodig is om te oefenen met je schaduwkanten en dat je niet zo'n leuke innerlijke klussen dient aan te pakken en te transformeren. Wat anderen daarvan denken, is niet belangrijk. Als jij er echter van wordt, als jij er authentiek van wordt, is dat de werkelijke winst. Natuurlijk zijn er patronen die je groei vertragen en tegenhouden zoals gemis, tekorten, slachtofferschap, strijd, het altijd beter willen weten of altijd gelijk willen hebben, ontkoppelen, afsplitsen, projecteren... Het verlangen naar openheid, ruimte, geluk, extase, naar overgave aan dat wat je in het diepst van je innerlijk bent, is de tegenkracht om de controle die in al die patronen vervat ligt, te overstijgen. Je ziel wil geen controle en herhalingen. Je ziel is multidimensioneel. Je ziel groeit door liefde, in liefde, als liefde.

ZIELSWIJZER is een ontmoetingsplaats, een steunpunt, een groei-impuls. Een plek met diep respect voor alles wat groter is dan onszelf. Een plek waar je kunt loslaten, helen en ontvangen. Een plek van energie, delen, stilte, liefde zijn en liefde uitdragen. Een plek voor harts- en zielscontacten.

Er zijn 10 wekelijkse bijeenkomsten van ieder 3 uur. Daarna bestaat de mogelijkheid van verlenging. De methoden waarmee gewerkt wordt zijn geworteld in gestalt-, lichaams- en energiewerk, in healing touch en meditatie. We starten 3 maal per jaar (januari, april en september). Soms is er een wachtlijst maar aanmelding is altijd mogelijk.

Eerstvolgende bijeenkomsten: 23 September t/m 25 november.

Voor meer informatie zie:
Inschrijving en tarieven en Aanmeldings- en annuleringsvoorwaarden