Osho meditatiedagen

Over een periode van meer dan 30 jaar heeft Osho met zijn woorden en meditatietechnieken miljoenen mensen geïnspireerd en is hij nog steeds voor heel velen een grote inspiratiebron. In duizenden lezingen deelt hij met de luisteraar/lezer zijn ervaringen en wijsheid wat betreft ieders persoonlijke zoektocht naar waarheid en spiritueel/religieus leven tot de meest urgente sociale en politieke vraagstukken van deze tijd. De rode draad door zijn leven en werk is een visie die zowel de wijsheid van het Oosten omvat als de hoogste vlucht van westerse wetenschap en technologie. Osho's meditatietechnieken zijn een revolutionaire bijdrage aan de wetenschap van innerlijke transformatie. Meditatietechnieken die passen bij het hoge tempo van het huidige leven. Ze zijn zo ontworpen dat eerst de opgehoopte stress van lichaam en geest worden opgeruimd, waarna het eenvoudiger wordt de ontspannen en gedachtevrije toestand van meditatie te ervaren.

"Mediteren vereist de bereidheid om elke gedachte, elke emotie te laten voor wat ze is. Het vereist de moed om het niets binnen te gaan. Alleen een individu met het hart van een leeuw zal die sprong wagen."

Vanuit deze woorden van Osho wordt in Shanti Niket Osho's geboorte, verlichtingsdag, leven en werken gevierd. Je bent van harte welkom bij deze vieringen waarin een zestal meditatietechnieken zowel van Osho als vanuit de wereld rondom Osho zullen worden gegeven. Vooraf en na afloop zullen singer-songwriters Sander, Roland en Folkert enkele van elkaars nummers brengen, gevoelige liedjes over verdiepte levenservaringen waarin zingeving en de zoektocht hiernaar centraal staan. Gitaar en stem zijn volledig op elkaar afgestemd, en nemen je als luisteraar mee naar je eigen hart (klik hier voor een voorproefje van de muziek).

Voor de eerstvolgende bijeenkomst: zie Nieuws

Voor meer informatie zie:
Inschrijving en tarieven en Aanmeldings- en annuleringsvoorwaarden