Namasté, meditatie- en energieweekend in centrum Smalhoorn

Een weekend op Smalhoorn, een verzamelpunt van energie waar mensen, aarde en hemel elkaar raken en waar de eenheid en verbondenheid met het grote geheel ervaren en doorleefd kan worden.

Symbool voor dit weekend is Shiva, de dansende heer van de kosmos, de hindoegod van zowel Vernietiging als Schepping, de 2 polen die elkaar in een eeuwige cyclische beweging volgen. Shiva staat voor de overstijging van tegengestelden, voor de oorspronkelijke eenheid van polariteiten, voor het loslaten van gewoontegedrag, gehechtheden, identificaties... In zijn sierlijke bewegingen herken je de wervelingen van het leven en van het heelal.

Ook wij kennen in onze dagelijkse levensrealiteit het niet aflatende draaien van de molen van leven en sterven, en weer herboren worden. We hoeven maar te kijken naar de dynamiek van kleinheid en grootsheid, sociaal masker en authenticiteit, controle en overgave, isolement en verbinding... om te weten hoe vernietigend het kan zijn als we ons bijvoorbeeld uit zelfbescherming vasthouden aan 1 pool en hoe scheppend als we in vrijheid alles toelaten.

Met (non)-verbale oefeningen, visualisaties, meditaties, rituelen, ontmoetingen… kunnen we ons JA, het respect voor en toewijding aan onszelf, onze medemens, de aarde en de kosmos voelen, beleven en verbinden. Bewustzijn, durven en doen zijn de sleutelwoorden. Ontspannen speelsheid de saus. Het weekend wordt gegeven door Vasu van Shanti Niket in samenwerking met Maria en Michael van centrum Smalhoorn.

Vrijdag 24 februari 17.00 tot zondag 26 februari 17.00 uur
Kosten: € 195 all in. We hebben de kosten voor deelname zo laag mogelijk gehouden zodat ook mensen met een kleine beurs kunnen deelnemen. Mochten de kosten niettemin nog te hoog voor je zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Locatie: centrum Smalhoorn (Dr), www.smalhoorn.nl
Contact: 06-45287551 of info@shanti-niket.nl