Meditatie- en energieweekend in Küringen, België

In het 2015 willen wij een meditatie- en energieweekend in België organiseren. We verblijven in het bezinningscentrum van de abdij van de Zusters Kanunnikessen van het H. Graf, Herkenrodeabdij 1, 3511 Kuringen-Hasselt. Voor meer info over de abdij, zie deze website.
Het bezinningscentrum is een plek waar je op adem kunt komen en naar binnen kunt keren in de rust en stilte van een eeuwenoude abdij. Het huis, het park en de omringende natuur bieden hiertoe unieke mogelijkheden. De Abdij Herkenrode is meer dan 800 jaar oud en ligt midden in een uitgestrekt natuurdomein van 105 ha. Het bezinningscentrum, waar het gastenverblijf is ondergebracht, is de prachtig gerestaureerde abdisresidentie uit de 18e eeuw. Dit stijlvolle, historische gebouw met hoge ramen en mooie zalen heeft een eigen Engels landschapspark van 10 ha aan de oevers van de Demer.

Naast de mogelijkheid om deel te nemen aan de vieringen in het klooster, geven we gedurende het weekend visualisaties en meditaties in één van de stijlvolle en inspirerende stiltezalen. Daarnaast bezoeken we een gurudwara, een Sikhtempel.

Zie 'nieuws' voor de eerstvolgende datum.
Kosten (inclusief verblijf en maaltijden): € 150,- (voor minima is er een regeling mogelijk)
Begeleiding: Vasu

Contact: 06-45287551 of info@shanti-niket.nl