Mantra's zingen

Er zijn woorden die we dagelijks gebruiken zoals bijvoorbeeld onze spreektaal en er zijn woorden met een bijzondere klank en resonantie en een metafysische betekenis. Een mantra is een woord of een woordcombinatie met een mystieke inhoud, met magische klanken en woorden die je kunnen beschermen, bevrijden of helen. Het woord mantra komt uit het Sanskriet en is een combinatie van de woorden manasah (geest) en tra (bevrijding). Door het veelvuldig herhalen van de mantra worden hindernissen weggenomen waardoor innerlijke rust ontstaat. Het zingen of chanten kan je helpen te ontspannen, meer je hart te openen en het voortdurende denken in jezelf te stoppen. Er is geen verklaring voor de mystieke werking van mantra's, maar iedereen kan ervaren wat het herhaald zingen van deze prachtige klanken (meestal in het Sanskriet, maar ook in het Hebreeuws, Engels, Egyptisch, Indiaans, Arabisch etc.) teweeg brengt aan harmonie├źn in ons fysieke lichaam en ons bewustzijn. Door het zingen van of luisteren naar mantra's kun je de helende kracht ervan laten inwerken op jezelf, op anderen en op de aarde.

Het mantra's zingen bij EdanZ, Van Oldebarneveltlaan 6, Groningen, wordt muzikaal begeleid door Maaike, Olga, Madhuri en Roland.
Zie 'nieuws' voor de eerstvolgende datum.
Kosten: € 15,00 (inclusief consumpties)

Het mantra's zingen met kerstavond in de Obergumerkerk in Winsum wordt muzikaal begeleid en omlijst door de band Hearing Aid.
Kosten: € 15,00 (inclusief consumpties)

Reserveren: vooraf via 06-45287551 of info@shanti-niket.nl