'Leven in overvloed'

Weekend Terschelling

De opvoeding die we hebben gekregen, de maatschappij waarin we leven, de beschaving en de cultuur die we hebben geschapen, de meningen van anderen…, creëren onze identiteit, onze persoonlijkheid waarmee we ons aanpassen en bewegen in sociale verbanden. Die conditionering staat tegenover onze “natuur” die aangeboren is en spontaan en zonder menselijk toedoen is ontstaan.

In het weekend maken we contact met onze oorspronkelijke, vitale levensbron en haar overvloed, o.a. door Osho meditatietechnieken, door Zhineng Qigong en door de dynamieken die zich openen als we met gelijkgestemden in ontspanning samen zijn.

In het voorjaar kan je deelnemen en jezelf onderdompelen in een weekend waarin je even niet hoeft te zorgen. Een weekend met wandelingen, meditaties en de meditatieve bewegingsvorm Zhineng Qigong. In de natuur van Terschelling en de warme sfeer waarin je helemaal welkom bent, kun je tot jezelf komen én nieuwe mensen ontmoeten.

We verblijven in de Volkshogeschool in Hoorn op Terschelling. Je overnacht in een tweepersoonskamer met eigen douche en wc. Tegen een meerprijs kan je ook alleen op een kamer slapen.

Alle maaltijden in het weekend zijn bij de prijs inbegrepen (ontbijt, lunchpakket en diner, alles 2×).