In je relatie kom je onbewust in vanzelfsprekendheden terecht van waaruit je dingen voor elkaar in gaat vullen en opvullen. Je verliefdheid die de eerste stap was om je spirituele potentie in de relatie in te brengen is gaandeweg uitgedoofd. Je gaat steeds meer je eigen gang. Contact verwatert. Er ontstaat een gevoel van op een dood spoor zitten, een gevoel dat er ook niet meer te verwachten valt ook al zou je dat graag willen. Gevoelens van liefde lijken soms heel ver weg. De optie om uit elkaar te gaan, komt af en toe dichtbij.

En tegelijkertijd ontvouwt zich de mogelijkheid om door alle pijn van de verwijdering heen met elkaar de Weg van het Hart te ontdekken.

Want net als een zaadje nodig is om door alle gevaren heen een plant te laten groeien en een bloemknop zonlicht en water nodig heeft om zijn geuren en kleuren mee te geven aan de wind, zo heeft je relatie je spirituele potentie nodig om Liefde in je relatie te laten groeien.

Achter alle lagen van ruzies, problemen en twijfels blijft je verlangen naar Liefde intact. Liefde vinden is jezelf vinden en van daaruit je partner "zien" in zijn/haar goddelijke schoonheid. Op de Weg van het Hart transformeer je vanuit isolement naar eenheid. In die eenheid ben je Liefde en geef je Liefde
Op deze partnerdag heb je alle tijd voor elkaar. Je hoeft je nergens anders druk over te maken. Door samen bezig te zijn word je je bewust van de hindernissen en nodig je elkaar uit om daar over heen te stappen en elkaar dieper en dieper te leren kennen in een speelse en liefdevolle sfeer.

Lichaamswerk, meditaties, communicatie-, contact- en intimiteitsoefeningen creëren een veilig en warm klimaat waarin vertrouwen, verbondenheid, intimiteit, overgave en liefde kunnen opbloeien.

Voor meer informatie zie:
Inschrijving en tarieven en Aanmeldings- en annuleringsvoorwaarden


[terug...]