De Innerlijke Monnik
(de weg van verwondering, bezieling en vervulling)

Loslaten wat doorleefd is: we keren ons naar binnen om onderscheid te maken tussen levensles en levenstaak.

Barbara Driessen en Vasu Macquoy geven deze workshop. Met ieder meer dan een kwart eeuw ervaring in emotioneel en spiritueel groepswerk hebben zij hun gedachten, intuïtie en empathie gebundeld. En van daaruit willen zij een rijk pakket aan zowel vrouwelijke als mannelijke benaderingen overdragen aan diegenen die zich willen ontwikkelen in het beter omzetten van intenties en spirituele inzichten in het dagelijks handelen.
De workshop is een uitnodiging voor degenen die zich willen verdiepen in hun "innerlijke monnik": de moderne monnik, los van geloof, gehoord of gelezen hebben, maar met bewustzijn dat gebaseerd is op helderheid en zuiver waarnemen. Daarmee in overeenstemming is hun handelen.

De workshop staat op zichzelf maar kan ook een kennismaking/voorbereiding zijn op het basisjaar van de School voor Universele Integratie.

Barbara's nieuwste boek "Sensitieve Intelligentie" is o.a. de voedingsbodem voor deze workshop (andere publicaties van haar hand: 'De helende kracht van het medicijnwiel', 'Beelden als wegwijzer' en 'Dromen als inwijdingsweg'). Voor meer info over Barbara: zie www.barbaradriessen.nl


Voor meer informatie zie:
Inschrijving en tarieven en Aanmeldings- en annuleringsvoorwaarden